میز گرد تغذیه

ویژه هر کسی که دنبال تبادل اطلاعاته.یکی از صندلیاش میتونه مال تو باشه!

 
تغذیه سالمندان
نویسنده : مینا تقی آبادی - ساعت ۱٢:٥٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٦ دی ۱۳٩٠
 

غربالگری اولیه(NSI) گزارش می کند که 24% افراد سالمند در معرض خطر تغذیه ای زیاد و 38% در معرض خطر تغذیه ای متوسط قرار دارند( جدول 6-1 ملاحظه کنید)

تعاریف و علایم

سالمندی شامل پیشرفت تغییرات فیزیولوژیکی همراه با از دست دادن سلول و زوال ارگان های باشد: می تواند باعث کاهش GFR و نمایه کراتی نین – قد ( CHI )، یبوست، کاهش تحمل گلوکز، و کاهش میانجیگری سلول ایمنی شود. سالمندی می تواند احتیاج به کالری های مربوط به متابولیسم پایه را برای سنین بین 50 تا 70 سال به مقدار 10% و برای سنین بعد از آن به مقدار 20% کاهش دهد. بعد از سن 70 سالگی، وزن بدن کاهش می یابد.فعالیت بدنی می تواند از کاهش بیش از حد لزوم در توده غیر چربی بدن جلوگیری کند. اگرچه اصطلاح طول عمر Life span بالاترین پتانسیل را برای انسان ( بین 120 تا 140 سال  تخمین زده شده است ) شرح دهید. اما امید به زندگی Life expectancy به معنای میانگین مدت زندگی برای یک جمعیت در یک سن معین در نظر گرفته شده است(Shuman , 1996) . تندرستی تغذیه ای یک بخش صحیح از سالمندی موفقیت آمیز است، سالمندی به معنای عدم توانایی نیست ( انجمن رژیم شناسان امریکا 1996 ).

 


 
ادامه مطلب...
comment نظرات ()